Van Hem naar Haar: KORSETTEN

Wilt u meer weten over waar u allemaal mee te maken krijgt bij een transformatie
van hem naar haar?

Hoe Travisage u hierbij kan helpen, kunt u lezen door in de linker menubalk de onderwerpen aan te klikken.


KORSETTEN

Door het dragen van een professioneel korset kunt u uw figuur perfect corrigeren en een vrouwelijke vorm geven. Ook kan het dragen van een korset een bijzonder gevoel geven.

Er is keuze uit diverse soorten korsetten:

Waist-korset
Bovenlijven van mannen zijn langer dan die van vrouwen, daarom worden deze waistkorsetten speciaal voor Travisage vervaardigd, zodat dit perfect passend taillekorsetje ook voor onze doelgroep voor een mooi en vrouwelijk figuur kan zorgen.
Zie het hiernaast afgebeelde waistkorset.

 

 
waistkorset
     

Maatkorsetten
Deze korsetten, waarvan hiernaast een voorbeeld, worden op úw maat gemaakt. Hierdoor wordt uw figuur totaal gecorrigeerd om een volmaakt vrouwelijk figuur te bereiken.
U kunt tijdens uw bezoek aan Travisage zelf een model en de stof uitzoeken. Daarna worden alle benodigde maten secuur opgemeten en in een maatformulier genoteerd, welke vervolgens aan de leverancier worden doorgegeven.
Na ongeveer 2 weken kunt u uw maatkorset ophalen.

 
     

Jarretelgordels
Travisage heeft jarretelgordels in de collectie die ook op maat gemaakt kunnen worden. Deze zijn vervaardigd van speciaal geselecteerde stoffen en voorzien van 4 of 6 (of meer), smalle of brede jarretelles. U kunt zelf bepalen hoe u het wilt.

Laat u hierover adviseren. Maak, indien u op zoek bent naar een korset of een jarretelgordel op maat, eens een afspraak.

 
jarretelgordeltjes
     

Torseletjes
Naast deze hier boven genoemde professioneel vervaardigde artikelen, heeft Travisage natuurlijk ook nog volop mooie en heel leuk geprijsde torseletjes, corseletjes, jarretelgordeltjes, maagbanden etc. in de collectie. Zie ook bij Lingerie.

 

 

 

 

 

 

Ziet u links geen menubalk? Klik hier