Over Travisage… en hoe wij werken  Sinds 1994 weten cross-dressers en transseksuelen ons te vinden: wij hebben een prettige, informele locatie waar men gratis kan parkeren op ons eigen terrein, onzichtbaar vanaf de openbare weg. Bovendien zijn wij heel makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer: het station is op 2 minuten loopafstand.

Onze werkwijze

Afspraak
Aangezien wij geen openbare winkel met een etalage hebben, kunt u bij ons privé en zonder schroom komen kijken en passen. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak.
Voor iedere bezoeker/ster reserveren wij van maandag t/m vrijdag, een ochtend of een middag.
We onderscheiden ons in service, assortiment en door een professionele en persoonlijke aanpak.
Partners zijn uiteraard welkom, maar verder zijn er geen anderen bij aanwezig.
Bovendien hanteren wij geen entreekosten. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en we praten wat met elkaar om kennis te maken. Niet zelden is er dan behoefte aan diepere gesprekken.

 

U wordt geholpen door Truus, een (biologische) vrouw met vele jaren ervaring in en zeer goed bekend met het fenomeen 'Travestie' (ook wel ‘Cross-Dressing’ genoemd).
Truus weet als geen ander, zeker aangezien haar inmiddels overleden echtgenoot Ad zelf cross-dresser was,
hoe belangrijk discretie is in deze veelal verborgen wereld en om bij een vertrouwd en veilig adres terecht te kunnen.

Persoonlijk advies
Samen met Truus gaat u naar de transformatieruimte en u maakt uw wensen kenbaar.
U krijgt bij ons alle tijd en altijd een persoonlijk advies. Indien u, bijvoorbeeld een pruik wilt aanschaffen, krijgt u een totale (gratis) transformatie van hem naar haar, incl. make-up.
Truus helpt en geeft advies bij het zoeken naar het kapsel, dat ook daadwerkelijk bij u past. Zo krijgt u een perfect beeld van uw tweede ik.
Dit wordt meestal als zeer verrassend ervaren.

 

Ook bij het aanvullen van uw garderobe en bij het aanschaffen van o.a. borstprothesen, wordt u goed geadviseerd, zodat uw vrouwelijke kant het best tot zijn recht komt.

Vrijwel alle benodigde artikelen zijn bij ons voorradig.

 

 

Bij het passen van de kleding helpt Truus u graag om de juiste maat en kleurcombinaties uit te zoeken, want dat blijkt lang niet altijd eenvoudig.
Vaak denkt men dat het eenvoudiger is, (en het lijkt anoniem) om via postorderbedrijven of online artikelen te bestellen. Vaak is dat teleurstellend omdat de maten niet kloppen, kleuren anders zijn enz.

Het is zeker zinvoller om Travisage te bezoeken: het is prettig om zelf te kunnen passen, zodat u ziet wat u koopt, u bent altijd alleen en daardoor is uw anonimiteit zeker gewaarborgd.
Bovendien houden wij rekening met de materialen, w.o. stretchstoffen, langere mouwen, correctiekleding etc. Alles is beter afgestemd op onze doelgroep.

In alle rust krijgt u bij Travisage letterlijk en figuurlijk een passend advies.

De Transformatie
Voor de meeste, vooral beginnende cross-dressers, is het best moeilijk om zichzelf te transformeren van hem naar haar.
Vooral wanneer u daar weinig ervaring mee heeft is het prettig om hulp te krijgen bij het neerzetten van een type vrouw dat bij u past.
Bij Travisage wordt u deskundig geholpen bij de juiste keuze uit ons assortiment van (correctie) kleding, kapsel, make-up, schoenen, accessoires, enz.
Truus kan u helpen bij de juiste samenstelling van uw aankopen om u in een zo mooi en natuurlijk mogelijke vrouw te veranderen.
Dat dit meestal tot verbluffende resultaten leidt, kunt u zelf ervaren.
 

 

 

Travisage heeft voor iedere beurs een oplossing: Ook minder draagkrachtigen kunnen we helpen.
Dit alles in een prettige en informele ambiance.

De Transformatieruimte
Travisage heeft een gezellige Transformatieruimte, rijkelijk gevuld met alles wat een cross-dresser nodig heeft en waar u in alle rust kunt passen en uitproberen.
Truus gaat met u mee en helpt en adviseert u indien u daar prijs op stelt.

Travisage is makkelijk bereikbaar. U kunt, niet zichtbaar vanaf de openbare weg, op ons eigen terrein gratis parkeren.
U vindt ons op 2 minuten loopafstand van het station Woerden.

• Bent u toe aan het maken van een afspraak? Kijk dan hier hoe dat in z'n werk gaat.
• U kunt ook een catalogus aanvragen, waarin behalve de afbeeldingen van onze vaste artikelen, ook de prijzen hiervan vermeld staan.
Drempelvrees? Leest u dan deze pagina, met daarin de nodige tips en uitleg.
• Zie ook de reacties van een aantal van onze bezoeksters!

 

 

 

 


Ziet u links geen menubalk? Klik hier.