Reacties


Reacties:
Pagina 1
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5Na het speuren op jullie site ben ik toch wel nieuwsgierig naar een afspraak. Ik wil al heel lang een mooie pruik die me staat..... Niet gevonden… mijn hoop is op jullie.... En nu lees ik ook nog dat jullie indien gewenst dit met transformatie doen. Mijn belangstelling is geboren.... Ik kijk uit naar een middagje bij jullie!!
_________________________________________________________

Lieve Truus,
Wat ben je een schat van een mens!! Met knikkende knieën en het hart in de keel ging ik naar je toe. Had er veel zin in, maar de spanning was zeker aanwezig... Die spanning was binnen no time weg. Heerlijk hoe jij iemand op haar gemak kan stellen!
Na een lekker kop thee en even gekletst te hebben zijn we je winkel in gegaan. Ik was op zoek naar een pruik, een transformatie ging vooraf... Lekker mijn kleren aangedaan en vervolgens heb je mij alle tips gegeven om mijn alter ego vorm te geven. Super. Veel aan gehad. De zoektocht naar een pruik kon beginnen..... Na een aantal pruiken te hebben gepast, de juiste gevonden... Geweldig mooi en mijn vrouwelijkheid werd compleet gemaakt.
Truus, ik wil je bedanken voor deze middag en het vertrouwen in wie ik ben die je me hebt gegeven... Ik kan verder en je gaat me zeker terugzien 😊.
Je bent een geschenk, een schat! Groetjes en een dikke knuffel.
_________________________________________________________

Ik heb genoten van het uitzoeken van nieuwe  kleren, er gaat daarbij zo’n ontspanning door je heen, waarbij je heel prettig voelt.
Je wist precies wat ik wilde en  je hebt een goede kijk daarop, super dank je wel.
Daarna nog een mooie pruik met mooie make-up en schoenen wat het helemaal compleet maakte…
_________________________________________________________

Lieve Lieve Truus, het is nu 9 dagen terug dat ik bij je was en ik zit nog steeds in de wolken. Jij hebt een hele nieuwe wereld en leven voor me opengedaan. In een woord "GEWELDIG". Ik verlang al weer naar een nieuwe afspraak met je... Nogmaals hartelijk dank
_________________________________________________________

Enige tijd geleden mocht ik bij je zijn, ik ben zo blij met mijn aankopen en de protheses zitten echt heerlijk!
Maar ook je tips en trucs voor het opmaken zijn echt fantastisch, ik heb er echt veel van opgestoken.
Heb thuis diverse keren geoefend en ik merk dat het zelfvertrouwen daardoor toe is genomen.
Daarom een woord van dank omdat jij tijd en aandacht aan mij wilde besteden.
Warme groet.

_________________________________________________________

Ik heb, na ons gesprek,  jouw advies om "het liefst zo snel mogelijk" aan mijn vrouw te vertellen meteen vanavond maar in praktijk gebracht.
Gelukkig reageerde ze best wel open en positief. Uiteraard heeft ze het nog niet direct een plaats weten te geven, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we er uit gaan komen...
En… inderdaad, ik moet zorgen dat ik er over blijf praten, zonder dat het opdringerig wordt :-)
Ze heeft zelfs mijn kleren en de foto's al gezien! Dank je wel!!!
 
_________________________________________________________

Lieve Truus!!!

Wat heb je me mooi gemaakt!! En wat voel ik me zeker! Dank je voor dit cadeautje!! 😊

Veilig thuis gekomen en zit nog lekker te tutten....heerlijk!

Je bent een schat van een mens!! Nogmaals dank....
Dikke knuffel en veel liefs

__________________________________________________________

Lieve Truus,
Bedankt voor de geweldige middag die wij samen met jou mochten doorbrengen. Voor ons was het nog de laatste stap om een passende pruik te vinden en uit te vinden wat er met make-up "haalbaar"was qua uitstraling. Dit heb jij op een geweldig professionele manier voor elkaar gekregen. En dat ook nog eens zo eenvoudig dat het voor ons thuis, met de duidelijke omschrijving van jou, ook heel makkelijk was om hetzelfde te bereiken.

Zoals jezelf al weergeeft op jouw website ben jij heel laagdrempelig bereikbaar en voor een ieder die nog mocht twijfelen, nergens voor nodig. Binnen 1 minuut voelden wij ons thuis in de gezellige woonkeuken en later in de salon.
Heel veel liefs en hopelijk tot ziens!

__________________________________________________________

Een (ingekort) verslag van een leuk en spannend uitstapje na haar bezoek aan Travisage:

Laat ik beginnen met je te bedanken voor de fijne ervaring bij jou thuis. Ik had er naar uitgekeken om met je kennis te maken maar was ook best nerveus. Het was immers voor mij de eerste keer dat ik mijzelf bloot gaf. Jij wist echter direct duidelijk te maken dat er geen enkele reden was voor gene.
Na de kennismaking gingen we naar de winkelruimte en wist je mij binnen de kortste keren om te toveren tot een smaakvol geklede dame. Met name het complete beeld met de pruik (kort haar!) en make-up was een openbaring. Ik keek naar mijzelf in je spiegel en zag een elegante vrouw van ergens achter in de dertig met een jeugdige, tikkeltje ondeugende uitstraling.
Een vrouw waar ik mezelf in herkende maar niet kon geloven dat ik dat was. Het was een geweldig begin van het korte avontuur dat ik voor mezelf had gepland.
Ik ben die dag n.l. ook nog gaan inchecken bij een hotel dat ik geboekt had en daar ook gaan dineren en overnachten. Bij aankomst bleek de straat voor het hotel te zijn opgebroken, ik moest ruim 300 meter van het hotel parkeren… Daar liep ik dan, op klaarlichte dag, op mijn gloednieuwe pumps in mijn korte jurkje met mijn rolkoffertje over de klinkers van een drukke winkelstraat.
Het is dat je mij zoveel zelfvertrouwen had meegegeven Truus, anders had ik dat vast niet gedurfd… Bij de receptie werd wel even gekeken maar verder niets en het inchecken ging soepel.
In de avond liep ik het restaurant in en mocht ik zelf een plaatsje kiezen. Wederom wel een paar blikken maar daar bleef het bij. Na het eten mezelf even geprepareerd voor een avondwandeling.

De volgende ochtend bijtijds opstaan, make-up doen, nieuwe kleren aan (nu de nieuwe rok en de blouse) en ontbijten.
Ook bij het uitchecken lieten ze op geen enkele manier blijken iets vreemd te vinden.
Tenslotte naar mijn auto gelopen (voor het gemak maar wel een paar lagere hakken aangetrokken) en aanvaarde ik de rit terug naar huis. Ik vond het een super ervaring, eentje die zeker smaakt naar meer!

Nogmaals mijn dank aan jou Truus voor je goede zorgen en styling en ik kom snel weer. Kus…

__________________________________________________________

Lieve Truus,
Wat lief dat ik toch nog even met je kon praten over mijn eerste stappen buiten de deur. En door mij "vrouwtje" te noemen gaf je mij meer zekerheid en geruststelling dat ik nu ook verder kan met het naar buiten gaan. Ondanks de spanning vond ik het heerlijk om te doen en ik kijk er met veel plezier en een goed gevoel op terug. Ik geniet ervan, van top tot teen.
Met de nieuwe spullen ben ik heel blij. Ik zal je te zijner tijd een foto sturen van het resultaat
Nogmaals goed dat jij dit doet voor ons soort vrouwen.

__________________________________________________________

Wees zuinig op jezelf , want dit is een gave die niet iedereen bezit.
Dank je Truus, ik zal binnenkort een nieuwe afspraak maken.

__________________________________________________________

Mijn transgender-verhaal is geschreven (letterlijk en figuurlijk), ik heb alles bereikt hetgeen ik wou bereiken en het leven kabbelt rustig verder, met partner, kinderen en kleinkinderen en als volwaardige dame. Soms denk ik terug aan dat euforisch gevoel van vijf jaar terug toen ik de eerste keer bij jou op bezoek kwam…en dan komen nog steeds de traantjes van geluk. 
Ik hoop dat het bij jou ook allemaal prima loopt, ook in het nieuwe jaar . Mijn allerbeste wensen!

__________________________________________________________

Als er iemand is die ons begrijpt….

nee natuurlijk begrijpt niemand ons die hun hele leven met dit vraagstuk te maken hebben in een bepaalde vorm: crossdresser, travestiet, transgender, transseksueel, vrouw…  de gedachtes blijven.

Niemand van ons hoeft  jouw nummer op te zoeken… dat weten we uit ons hoofd, Altijd.
Ook voor de weg naar jouw keukentafel vol liefde, begrip en kordaatheid zal nooit een route beschrijving nodig zijn. En zonder het te weten zeg je dat we ook ons eigen pad moeten kiezen, zonder glamour. Als normale vrouwen.

Truus, je kan de nodige verhalen lezen van euforie, maar je hebt  geen idee wat je werkelijk teweeg brengt in ons hoofd en hoe je menigeen van ons op jouw manier de weg hebt opgestuurd naar een succesvol leven waarin iedereen zijn eigen balans moet vinden.

Jij bent wat mij betreft de enige biologische vrouw die ons begrijpt.

Lieve groet en tot een volgende keer.

__________________________________________________________

 

 

Terug naar boven


Reacties:
Pagina 1
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5