Reacties


Reacties:
Pagina 1
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5

 


Hoi lieve Truus, Omdat je het leuk vindt, blijf ik toch maar foto's sturen van hoe mooi het leven eruit kan zien als je ooit bij Travisage bent geweest.

___________________________________________________________________

Vanmiddag heb ik weer een heel goede middag gehad bij jou., We hebben goed bijgepraat en ik heb mijn garderobe weer uitgebreid. Ik draag op dit ogenblik de lange rok met tijgerprint en het bruine truitje met het zwarte halssnoer. Het zijn allemaal mooie outfits die ik heb gekocht. Ook de blonde pruik is echt een openbaring. Ik had al een blonde, ook een goede, maar deze vind ik veel mooier. Dank je wel voor al je goede adviezen.

__________________________________________________________________

Geweldig lief van jou wat je voor mij gedaan hebt.  Moet je je eens voorstellen wat die dag bij jou, voor mij betekend heeft. Echt van doorslaggevend belang.

__________________________________________________________________

Bedankt voor deze prachtige middag. Graag was ik nog een tijdje gebleven.  Je bent een fantastische vrouw waarvoor ik veel respect heb.  Dikke knuffel en een lieve zoen

__________________________________________________________________

Heel hartelijk bedankt voor deze fijne namiddag ... je hebt me vanmiddag heel gelukkig gemaakt ... heel fijn om deze 2 unieke pruiken aan mijn collectie te mogen toevoegen ... Ik heb verder nog een prachtige namiddag beleefd ... ben gaan winkelen in Luik (België) waar er een heel mooi shopping centrum is. Fantastische reacties gehad onderweg ... mannen die de deur voor mij openhielden ... constant aangesproken worden met mevrouw ... fantastisch gewoon ... enkel mijn stemgeluid is soms de spelbreker die verraadt dat ik een man ben ... maar zelfs dan hebben mensen via hun lichaamstaal een heel positieve reactie ... Het was leuk om met jou te praten deze namiddag ... Truus ... over de dingen des levens ... Ik beschouw jou als een speciale vriendin die ik maar om de zoveel tijd zie maar waar ik de draad heel snel terug mee kan opnemen ... ik heb enorm veel respect voor wat je voor mensen doet ... je geeft hen net dat ietsje waardoor ze in hun situatie en in hun leven opnieuw verder kunnen ... unieke taak die voor jou in dit leven werd weggelegd !! Bedankt! __________________________________________________________________

Ik zou het leuk vinden als mijn foto op de fotogalerij komt. Dat is toch een hele eer. Ik ben supergelukkig nu hoor. Heb me gelijk omgekleed toen ik weer thuis was en ga vanavond een stukje fietsen. Ik heb weer zelfvertrouwen gekregen. Je bent een topper!

__________________________________________________________________ 

Lieve Truus, dank je wel voor gister. Bij thuiskomst ben ik van blijdschap in huilen uitgebarsten en vandaag voor het eerst sinds lange tijd weer een glimlach op mijn gezicht en zowaar ook ontspannen. Echt super bedankt en dat is zacht uitgedrukt.

__________________________________________________________________

Ik ben enorm blij met mijn pruik en heb zelfs complimenten gehad van mijn ouders… Dank voor de persoonlijke aandacht en de make-up adviezen.

__________________________________________________________________

Nog bedankt voor de fijne avond afgelopen donderdag. Ik heb weer genoten van je enthousiasme en deskundigheid. Bijgesloten een foto die ik: ‘Aan de T bij Truus’ heb genoemd. Deze foto mag je wel in de fotogalerij plaatsen.

__________________________________________________________________

Ik ben inmiddels weer thuis en nu lekker aan het eten. Ik vond het een leuke en bijzondere middag vandaag. Ik vind het prettig in dameskleding, pruik, en borstprothesen. Met name die prothesen zitten echt goed. Het voelt prettig. Het was moeilijk om een pruik te kiezen maar ik heb voor deze gekozen omdat een beetje ruige pruik ook wel weer een leuk contrast is met nette kleding (en natuurlijk omdat het lang haar is!). Ik vind het erg leuk om dit allemaal te verkennen en ik wil hier van genieten, maar ben nog op zoek naar mijn identiteit. Ik wil je nogmaals bedanken voor deze middag en het zal ongetwijfeld helpen in mijn zoektocht naar wie ik ben.

__________________________________________________________________

Dag lieve dame, Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor al het fijne dat je mij geboden hebt. De handleiding is reuze fijn, ik ben benieuwd hoe het voor mij gaat zijn als ik zelf aan de slag ga. Op de terugweg ben ik langs die vrienden gegaan waar ik met je over sprak. Ze waren zo verrast: Puur vrouw zei hij. Enthousiast zoals hij altijd is heeft hij foto's van mij gemaakt, ik ben er heel blij mee! Ik hoop dat ik nog eens bij je langs mag komen, je hebt een heel fijn plekje en prachtige spulletjes. Het was fijn om je te ontmoeten, dank je wel daarvoor! Lieve dame, ik wens je een fijne zondag en heel veel succes.  Een warme groet,

__________________________________________________________________

Hierbij wil ik je graag nog even bedanken voor de hartverwarmende ontvangst in ochtend die ik bij je doorgebracht heb.  Wil je tevens bedanken voor de perfecte opmaak die ik heb ondergaan, ik vond me prachtig opgemaakt en ik baal nog van het feit dat ik mijn fototoestel vergeten was. Maar… de gedachte en mijn gevoel van de dag maken weer veel goed. Ik ben ook erg blij met de spulletjes die ik bij je gekocht heb. Als ik terug kom van vakantie wil ik graag weer een afspraak met je maken en daarbij wil ik graag wat opmaak artikelen en nog wat kleding van je kopen. Heb ook nog behoefte aan nog een nieuwe pruik van je, ik vind ze echt super mooi en staan me ook erg goed. Nogmaals hartelijk dank voor deze super ochtend, Neem na mijn vakantie weer contact met je op.

__________________________________________________________________

Bij nader inzien fantastische pruik, zeker en vast een aanwinst in mijn collectie. Hartelijk dank voor je prima advies. Nog op wandel geweest in Rotterdam en nog een compliment gekregen naar aanleiding van mijn outfit. Is wel leuk om af en toe uit mijn wereldse rol te stappen op een dergelijke manier, het is tenslotte wel een fijne uitlaatklep ... Het was fijn om jou deze middag terug te mogen ontmoeten. Dank voor wat je voor mij gedaan hebt ... ik heb dit ten zeerste geapprecieerd. Tot de volgende keer ! ... al wordt het voor jou - naar ik vermoed - stilaan wel moeilijk om nog originele pruiken te voorschijn te toveren, alhoewel ... die van deze middag was alvast een voltreffer! Ik weet soms niet waar je de inspiratie vandaan blijft halen ... fantastisch gewoon ! Truus ... ik wens je het allerbeste toe. Niemand heeft een programma van hoe het leven zich verder zal ontplooien ... het kan soms vol verrassingen zijn.

_________________________________________________________________


Terug naar boven


Reacties:
Pagina 1
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5